Delicia de Mel

Delicia de Mel

Explotació apícola familiar

Average Reviews

Què oferim?

QUI SOM?

Delícia de mel neix arrelada al passat i amb la necessitat d’aportar el nostre granet de sorra per ajudar a la sostenibilitat del nostre planeta.
El meu pare, “l’avi Manel”, fill de Calders amant de l’aire lliure i la natura, ja disposava d’unes poques arnes, fabricades artesanalment per ell i per consum propi. Fou ell qui ens desperta la curiositat pel món de les abelles i la mel.


És amb els anys i amb la idea d’iniciar aquest projecte, que coincidim amb el Marià, apicultor de tercera generació ple d’experiència. Tot hi que ell compta amb la seva pròpia explotació, sempre hi és i gràcies als seus consells i a la seva inestimable ajuda, hem tingut l’oportunitat d’introduir-nos de totes, totes en l’apassionant món de l’apicultura.
Després de tot aquest llarg camí de compartir molts moments, el considerem “el pare de les nostres abelles” i per damunt de tot, un gran amic.


En aquesta simbiosi, cadascú aporta el millor de sí mateix. Un, els coneixements adquirits al llarg dels anys, els altres, l’empenta per transhumar les abelles arreu del territori i tots amb la idea d’anar aprenent en el màgic món de les abelles i el laboriós treball de l’apicultor.

LA MEL

que-oferim-la -mel

LA NOSTRA MEL

La nostra mel és un producte 100% natural.

Està elaborada per les nostres abelles que xuclen el nèctar de les flors i el transformen en mel. El color, la composició i el gust varia segons la floració i les condicions climàtiques.

Nosaltres tenim cura de les nostres abelles i elles ens ajuden, amb la seva feina incansable, a pol·linitzar i mantenir el nostre territori.

Si la compreu col·laboreu a mantenir l’ofici d’apicultor.

LOTS DEGUSTACIÓ/REGAL

lots3

Sovint no sabem què regalar, (pel dia de la mare, pel dia del pare, pels aniversaris dels avis, per Nadal, a un amic invisible, o simplement per fer un detall), si aquest és el teu cas, et recomanem que regalis les nostres mels.

Et proposem els nostres lots degustació/regal en diferents formats adaptats a totes les butxaques i t’ho preparem amb les varietats que més t’agradin.

Regala mel!

EIXAMS

nova-que-oferim-eixams-foto-mes-petita-dins-la-pagina

Venem per encàrrec eixams seleccionats Dadant i Langstroth d’abella negra.

Es componen per un mínim de 3 quadres de cria, 1 quadre de reserves de mel i 1 de cera estampada en construcció.

Servim els eixams a partir de finals de març, en un nucli de cartró no reemborsable i són fets de l’any anterior. Els servits a partir de maig, són fets del mateix any.